Према њеним речима, сматрали су да је неподобна да им поставља питања.

- Догађало ми се да када сам почињала, да гости моје емисије буду нељубазни према мени, јер нисам имала ни пословног, а ни животног искуства. Доживела сам одређена понижења од стране гостију који су сматрали да можда нисам дорасла да разговоравам са њима, јер су они много урадили, а ја нисам и да можда нећу моћи да испратим њихову каријеру и поставим им адекватна питања.

За успех емисије "Никад није касно", према Драганином мишљењу, заслужни су пре свега природност и суштина.

Фото: В. Данилов

 

- Нема пробе. Ти људи су углавном први пут пред камерама. Први пут виде сцену, камере, све оно што емисије обухвата. Нема фолирања. Толико смо преплављени ријалитијима, да је њихова природност суштина ове емисије. Ово је једина породична емисија која је музички одлично одрађена. Сви су веома компетентни у овом такмичењу. Поделили су своје приче и пружили живот на тацни, зато је и ова емисија добра, јер је истинита - каже водитељка.

Драгана каже да није изгубила веру у љубав.

- Постоје увек праве љубави, јер увек постоје прави људи. Љубави нису везане за време, него су везане за особу. Везано су за то како је васпитана, како је живела, како је расла и како се развијала. Љубав нема везе са веком којим живимо или веком иза нас. Ако добијеш љубав, самим тим негде је и природно да је вратиш. То је сврха живота. Верујем у љубав на први поглед. И све љубави које су ми се догађале, дешавале су се на први поглед.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: