Pored oca kompozitora i majke tekstopisca i scenariste, Spomenke Kovač, logično je bilo da se i one posvete muzici. Devedesetih godina, harale su muzičkom scenom kao dvojac pod nazivom "K2", a n njihove pesme mnoge generacije sa zadovoljstvom pevaju i dan danas. "DŽangl Manija", "Sestre", "Hajmo u život", samo su neki od hitova koje su sestre pevale u to vreme, a na vrhuncu popularnosti grupa se raspala i nestale su sa javne scene.

Nakon nekog vremena, nastavile su muzičku karijeru ali samostalno.

Vremenom, pokrenute su razne spekulacije o njihovom odnosu, te se dosta govorilo o nesuglasicama i porodičnim raskolima između njih dve.

Foto: V. Danilov, S. Sarić, Jutjub printskrin/NOVA S

 

Posle smrti oca Kornelija, ponovo je region brujao o njihovom navodnom prepucavanju, a do kraja je ostalo pitanje, da li je sve to zaista istina ili su samo navodi i nerazumevanje Instagram objava učinili svoje.

Danas je Aleksandra jednom objavom na Instagramu navela sve da pomisle da su sestre "zakopale ratne sekire".

Foto: Instagram printskrin/aleksandrakovac

 

Kristina Kovač je za jedno takmičenje napisala kompoziciju, koja je odmah osvojila srca publike, ali i očigledno i emociju njene sestre, koja je to podelila na Instagramu i napisala:

- Ovo su jedine dve pesme kojima ću dati svoj glas jer odskaču od ostalih svojim muzičkim kvalitetom - napisala je Aleksandra i podelila pesmu koju je njena sestra napisala, što je izazvalo buru javnosti i spekulacije o navodnom pomirenju.

BONUS VIDEO: