Pevačica Ana Nikolić napravila je spektakl u jednom popularnom klubu u Zagrebu, gde će zbog velikog intresovanja, nastupati i večeras.

Anu je dočekala brojne publika, koja je godinama prati u ovom gradu, a među prisutnima na njeno nastupu bila je i pevačica Severina Vučković, kao i starleta Soraja Vučelić.

Foto: ATA images

 

 

- U Zagrebu nisam bila šest i po godina. Ali ovde mi je sjajna publika, znaju sve moje pesme, čak i da zaboravim neki tekst, oni će da nastve, tako da mi je ovde veoma lako da pevam. Ovde sam dočekana kao da sam u svom gradu - rekla je Ana.

Ona se dotakla iz izbora za "Pesmu Evrovizije" i svoj učešća na popularnom muzičkom takmičenju kada se 2006. godine predstavila pesmom "Romale".

- Bila je greota što ta pesma nije prošla. Te godine "Evrovizija" se održavala u Atini, ja sam čak htela i da pevam na grčkom, sve je bilo lepo smišljeno. Ta pesma meni uopšte nije donela novac. Ja sam se posle lečila jer nisam pobedila, a svima drugima je donela pare - rekla je Ana za Alo!, i dodala:

Foto: ATA images

 

 

- Inače, ja ovaj posao nikad nisam radila zbog para. Ovo je moj život. Moj posao je moj život, moj život je moj posao. Novac mi je samo dolazio kao nagrada, nikad mi nije bio motiv.

Nikolićeva se dotakla i nove pesme i saradnje sa pokojnom Marinom Tucaković.

- Nemoguće je bez Marine, ali se trudimo. Nije lako. Ja ne garantujem album, i ovu pesmu sam jedva iskopala, za dalje ne znam - poručila je pevačica, a šta je još ispričala pogedajte u video snimku.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&