Певачица Ана Николић направила је спектакл у једном популарном клубу у Загребу, где ће због великог интресовања, наступати и вечерас.

Ану је дочекала бројне публика, која је годинама прати у овом граду, а међу присутнима на њено наступу била је и певачица Северина Вучковић, као и старлета Сораја Вучелић.

Фото: АТА имагес

 

 

- У Загребу нисам била шест и по година. Али овде ми је сјајна публика, знају све моје песме, чак и да заборавим неки текст, они ће да настве, тако да ми је овде веома лако да певам. Овде сам дочекана као да сам у свом граду - рекла је Ана.

Она се дотакла из избора за "Песму Евровизије" и свој учешћа на популарном музичком такмичењу када се 2006. године представила песмом "Ромале".

- Била је греота што та песма није прошла. Те године "Евровизија" се одржавала у Атини, ја сам чак хтела и да певам на грчком, све је било лепо смишљено. Та песма мени уопште није донела новац. Ја сам се после лечила јер нисам победила, а свима другима је донела паре - рекла је Ана за Ало!, и додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Иначе, ја овај посао никад нисам радила због пара. Ово је мој живот. Мој посао је мој живот, мој живот је мој посао. Новац ми је само долазио као награда, никад ми није био мотив.

Николићева се дотакла и нове песме и сарадње са покојном Марином Туцаковић.

- Немогуће је без Марине, али се трудимо. Није лако. Ја не гарантујем албум, и ову песму сам једва ископала, за даље не знам - поручила је певачица, а шта је још испричала погедајте у видео снимку.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&