Певачица Индира Радић никада није волела да говори о приватном животу, а поготово о породици, те мало ко зна да има тридесетдвогодишњег сина.

Она је сину дала име Северин, а о његовом оцу јавност нема ни једну информацију, осим да се развео од Индире. Њен тадашњи супруг у једном моменту је, без знања певачице, одвео Северина у Босну из Београда.

Фото: АТА имагес

 

 

Индира је морала да потражи помоћ суда како би вратила сина, што је, након великог труда и успела. Он од тада живи са мајком, али се никада није јавно експонирао.Познато да је и да је Северин наследио таленат од мајке, те је и он упловио у уметничке воде. Наиме, он је аутор свих песама са једног од Индириних албума под називом "Нико није савршен".2021. године се оженио лепом Рускињом Елином, да би крајем 2017. Индира поделила срећне вести:

- Постала сам бака једног прелепог дечака који се зове Михаел. Нека је он нама жив и здрав и нека нам се рађају деца, јер деца су највеће богатство на свету - изјавила је Индира тада.

Северин и Елина упознали су се на мору у Турској, али су остали у контакту и по завршетку летовања.

- Једног дана каже он мени идем до Москве. Прво сам помислила да иде у хотел „Москва“ на Теразијама и питам га шта ће тамо. „Не, мама, ја идем у Русију.“ Отишао је на три дана да види Елину. Кад се вратио, стално су били на Скајпу, свакодневно су се чули и схватила сам да је то љубав - испричала је једном приликом певачица и додала:

 

 

- Сваки пут кад бих се ја за викенд укрцала у авион, да наступим у Швајцарској или Немачкој, он би одмах одлетео у Москву. То је крио од мене, позајмљивао је новац од пријатеља да ја не сазнам. Онда је једног дана рекао да се жени.

Певачица је открила и да се са снајком одлично слаже.

- Откако се мој син оженио и довео снајку Елину, ја сам добила ћерку. Цео живот сам о томе маштала и жеља ми се испунила. Савршено смо се уклопиле, као судбина да нас је спојила. Боље се са њом слажем него са сином ‒ нашалила се певачица, преноси "Република".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&