Глумац Светозар Цветковић и глумица Јелена Ђокић развели су се прошле године, а о њиховом краху брака се данима причало.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић/В. Данилов

 

 

Глумац је сада у подкасту проговорио о сцени интимног односа коју је снимао са 20 година старијом колегиницом, а својевремено је говорио о интимном чину који је имала његова бивша жена Јелена у серији “Црна свадба”.

Светозар је тада прокоментарисао те сцене и истакао да је срећа што није био ту када се серија емитовала.

– Па била је нека срећна околност да ја нисам био ту када се серија емитовала. Гледао сам касније, па нисмо толико причали о томе. То је нешто за шта су се људи највише интересовали. Нешто што је постигло највећу пажњу код нас. Имао сам срећу јер сам радио дебитантски филм Немање Ћипранића, да тај његов сценарио први прочитам и да га однесем на место одакле сам претпоставио да би та серија могла да крене. То се тако испоставило. Задовољан сам кад сам погледао како је све то испало – рекао је он за Блиц.

Фото: Д. Миловановић

 

 

Подсетимо, он је у подкасту открио да ће итимну сцену са колегиницом памтити по томе шта му је редитељ шапнуо на уво и незгоди која му се десила након исте сцене.

- Како год да окренемо, ја лежим го међу њеним ногама. Каже, снимамо. Кадар ставе, клапу. "Чекајте, станите!", каже Макавејев, они склоне клапу, он дође и шапне ми нешто на уво. Од тог момента нисам знао како се зовем. Шапнуо ми је, ако ти да ти је опали. Она ме пита шта ти је рекао, ја јој кажем нешто много лепо о теби. И ми санимимо ту сцену. Док смо снимали ту сцену, ја одједном осетим, један чудан осећај у глави. Као кад прогуташ нешто, па ти застане у грлу. Тако ми је застало усред главе. Завршимо снимање. Ја дођем код Бојане и кажем јој да ми се нешто десило. Кад протресем главу, нешто ми је звонило. Погледају ме и кажу упао ти је кукуруз у уво - испричао је Светозар Цветковић у подкасту "Агеласт".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&