Недавно је Милица на свом Инстаграм профилу објавила фотографију са Миланом Цветиновићем, кумом Дарка Лазића. Верује се да ће ова љубав уродити плодом, али судећи према Милановој биографији можда ипак неће: 

- Милан је намазан свим бојама. Не знам како се њих двоје познају, али чим је с њим отпочела везу, вероватно мисли да је злато све што сија. Дарковог кума познајем годинама. Био је у заједници са женом која га је финансирала. Кад је схватила да не воли баш да ради и привређује, отерала га је и растали су се. Није хтела да га финансира. Кад је схватио да у Србији не може да заради колико му је бивша жена омогућавала да живи као бубрег у лоју, он је запуцао у Америку где је једно време живео, па се вратио у Србију, да би се скоро опет вратио у Лос Анђелес - прича извор за Курир.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

Према речима извора, нови дечко Милице Дабовић наводно воли даме са јавне сцене.

- Увек је желео да буде с неком певачицом са естраде. Важно му је да је из јавног света. Иако се дружио с Дарком, није имао среће са женама јер су га одбијале, а и био је у браку. Било је познатих којима се удварао, али ништа озбиљно није било. Милица је последњих месеци у жижи интересовања, и то му прија. Воли он да се слика, али и да бившој жени покаже да није пропао после ње - завршава извор.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".