Nedavno je Milica na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Milanom Cvetinovićem, kumom Darka Lazića. Veruje se da će ova ljubav uroditi plodom, ali sudeći prema Milanovoj biografiji možda ipak neće: 

- Milan je namazan svim bojama. Ne znam kako se njih dvoje poznaju, ali čim je s njim otpočela vezu, verovatno misli da je zlato sve što sija. Darkovog kuma poznajem godinama. Bio je u zajednici sa ženom koja ga je finansirala. Kad je shvatila da ne voli baš da radi i privređuje, oterala ga je i rastali su se. Nije htela da ga finansira. Kad je shvatio da u Srbiji ne može da zaradi koliko mu je bivša žena omogućavala da živi kao bubreg u loju, on je zapucao u Ameriku gde je jedno vreme živeo, pa se vratio u Srbiju, da bi se skoro opet vratio u Los Anđeles - priča izvor za Kurir.

Foto: Instagram printskrin/ stefanovamama13

 

Prema rečima izvora, novi dečko Milice Dabović navodno voli dame sa javne scene.

- Uvek je želeo da bude s nekom pevačicom sa estrade. Važno mu je da je iz javnog sveta. Iako se družio s Darkom, nije imao sreće sa ženama jer su ga odbijale, a i bio je u braku. Bilo je poznatih kojima se udvarao, ali ništa ozbiljno nije bilo. Milica je poslednjih meseci u žiži interesovanja, i to mu prija. Voli on da se slika, ali i da bivšoj ženi pokaže da nije propao posle nje - završava izvor.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".