Divan trenutak ovog para raznežio je mnoge na društvenim mrežama nakon što su Slejman i Kejt objavili video na TikToku. Video, koji je prikupio više od 18 miliona pregleda, prikazuje Kejt kako svom suprugu govori da mu je otplatila hipoteku.

Video počinje Slejmanovim govorom: "Upravo sam dobio imejl od svoje banke u kojem piše da je moj depozit danas uplaćen." Pojasnio je da nije dao nikakav depozit za svoju hipoteku i da ne zna odakle je došao.

Slejman je bio šokiran i napet kao što bi svako bio kad vidi nepredviđenu finansijsku transakciju na svom računu. Rekao je da je to neko možda učinio slučajno, a njegova supruga Kejt mu govori da nije slučajno i dodaje: "To sam bila ja", ostavljajući supruga šokiranog dok on zuri u nju, pokušavajući shvatiti njene reči.

@slaimanandkate Paying Off my Husband’s Mortgage 🥹 #fyp #emotional ♬ Get You The Moon - Kina

Dok je Slaiman pokušavao da shvati zašto i kako je to učinila, Kejt ga je uveravala da je platila u njegovo ime. Odgovarajući na njegova ponovljena pitanja, Kejt mu je odgovorila: "Zato što to zaslužuješ. Činiš toliko za mene sve vreme."

Slejman posle toga počinje da plače zbog ove divnog gesta i grli svoju suprugu te je i dalje stalno ispituje zašto je to učinila i govori joj da je to previše. Međutim, Kejt mu govori: "Jer si ti moj muž i zaslužuješ svaku dobru stvar u svom životu."

Ovaj divan video dirnuo je milione na internetu, a nekolicina je komentarisala da svi moraju biti ljubazni i darežljivi kao Kejt. Jedna osoba je komentarisala: "Ne trebamo Kate, moramo biti Kate. Potreban nam je muž koji je tu za nas i trudi se da zasluži sve ovo." Druga osoba je dodala: "Skinula si toliko stresa sa njegovih ramena da nije ni shvatao da ga ima."

Treća osoba je dodala: "Ovaj video i gest su neverovatni i možete videti da mu znači sve." Ovaj video je objavljen i na Reditu gde je jedna osoba napisala: "Čoveče, učinio bih sve da neko ovako brine za mene." Još je jedna osoba dodala: "Pogađa tačno u srce, posebno s raskinutim brakovima i propalim vezama kojih ovih dana ima napretek."

BONUS VIDEO: