Pevačica Mina Kostić nedavno je izgubila majku, a sada je pred kamerama po prvi put otkrila kako se nosi sa ovim velikim gubitkom.

- Jutros sam bila na liturgiji, nadam se da će biti lep dan danas. Jeste težak period. Tog dana sam se spremala za gostovanje, trebalo je da gostujem kod Jovane Jeremić. Sestra me je zvala, a ja sam rekla da nemam vremena za razgovor, a ona je dodala:''Miki, mama je umrla!'' Ne može kako mi planiramo, nego kako Bog hoće. Žao mi je jer nisma bila pored nje tad, ne bih radila tad. Sestra je tog jutra zatekla majku, izledala je kao da spava, ali našu veliku žalost, nije bilo tako. Jako smo bili vezani za nju, ali nisma smela da plačem, jer bi bilo teško mojoj braći. Nakon toga, moja sestra se operisala, težak period je iza mene - rekla je Mina.

Foto: ATA images/Instagram/minakostic_official

 

 

Da li si je videla dan pre toga, da li se na nešto žalila?

- Jesam, veče pre toga mi se nije javila, možda je spavala. Svakog dana smo bile na vezi. Bila je žena koja je predodredila život svojoj deci. Rekla da da bi volela da samo zaspi, tako je i bilo. Plačem svakog dana - kazala je pevačica.

Da li si nastupala nakon tragedije koja te je zadesila?

- Plakala sam i pevala, pitala sam braću da li je to u redu, oni su me podržali. Imala sam dva nastupa nakon toga. Šta da se radi, moram da budem jaka, jer život ide dalje - kazala je Mina u emisiji "Premijera - Vikend - Specijal".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".