Певачица Мина Костић недавно је изгубила мајку, а сада је пред камерама по први пут открила како се носи са овим великим губитком.

- Јутрос сам била на литургији, надам се да ће бити леп дан данас. Јесте тежак период. Тог дана сам се спремала за гостовање, требало је да гостујем код Јоване Јеремић. Сестра ме је звала, а ја сам рекла да немам времена за разговор, а она је додала:''Мики, мама је умрла!'' Не може како ми планирамо, него како Бог хоће. Жао ми је јер нисма била поред ње тад, не бих радила тад. Сестра је тог јутра затекла мајку, изледала је као да спава, али нашу велику жалост, није било тако. Јако смо били везани за њу, али нисма смела да плачем, јер би било тешко мојој браћи. Након тога, моја сестра се оперисала, тежак период је иза мене - рекла је Мина.

Фото: АТА имагес/Инстаграм/minakostic_official

 

 

Да ли си је видела дан пре тога, да ли се на нешто жалила?

- Јесам, вече пре тога ми се није јавила, можда је спавала. Сваког дана смо биле на вези. Била је жена која је предодредила живот својој деци. Рекла да да би волела да само заспи, тако је и било. Плачем сваког дана - казала је певачица.

Да ли си наступала након трагедије која те је задесила?

- Плакала сам и певала, питала сам браћу да ли је то у реду, они су ме подржали. Имала сам два наступа након тога. Шта да се ради, морам да будем јака, јер живот иде даље - казала је Мина у емисији "Премијера - Викенд - Специјал".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".