Prošlog vikenda, otpočela su govorkanja da su njih dve ponovo na distanci. Slika sa aerodroma navela je javnost da posumnja u odnos Brene i Aleksandre. Izvor za domaće medije otkrio je kakva je pozadina njihovog odnosa.

Svekrva i snajka su se u isto vreme pojavile na parkingu, ali umesto da zajedno sednu u kola i odvezu se do Bežanijske kose, svaka je otišla svojim autom. Kako žive kuća do kuće mnogima je bilo čudno što se kući nisu vratile zajedno.

Foto: ATA images

 

- Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kada sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizovano sreću i posećuju. Očito taj princip primenjuje i na snajku, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u porodici. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne meša. Ako njima odgovara da im ona pomaže oko deteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i da organizuje vreme i život kako sama želi - ispričao je izvor za "Svet".

Ipak, kada su stigle kućama, gde su ih na parkinzima čekali muževi, svi su se pozdravili i još jednom svima jasno stavili do znanja da je u njihovoj porodici sve u najboljem redu.

BONUS VIDEO: