Прошлог викенда, отпочела су говоркања да су њих две поново на дистанци. Слика са аеродрома навела је јавност да посумња у однос Брене и Александре. Извор за домаће медије открио је каква је позадина њиховог односа.

Свекрва и снајка су се у исто време појавиле на паркингу, али уместо да заједно седну у кола и одвезу се до Бежанијске косе, свака је отишла својим аутом. Како живе кућа до куће многима је било чудно што се кући нису вратиле заједно.

Фото: АТА имагес

 

- Брена не воли интимизирање и признаје да је много боље када синови имају свој живот у свом стану и када се организовано срећу и посећују. Очито тај принцип примењује и на снајку, што је заправо прави рецепт за добре односе у породици. У то што им често долази Борка, Брена се не меша. Ако њима одговара да им она помаже око детета, супер, али Брена воли своју приватност и да организује време и живот како сама жели - испричао је извор за "Свет".

Ипак, када су стигле кућама, где су их на паркинзима чекали мужеви, сви су се поздравили и још једном свима јасно ставили до знања да је у њиховој породици све у најбољем реду.

БОНУС ВИДЕО: