Škorpija

Iako mogu da deluju tiho, pa čak hladno, i često nisu tradicionalno pametni, Škorpije su vrlo mudre i stvari shvataju na svoj jedinstveni način, kaže astrolog Rajan Markart i objašnjava da je taj vodeni znak obično tri koraka ispred drugih, prenosi Best Life.

„Oni su ti koji će često otkriti skrivene tragove koji drugima promaknu, što ih navodi da odgovore i rešenja nađu brže od većine“, kaže Markart.

Foto: Profimedia

 

Strelac

Uvek su spremni za nove avanture i iskustva.

„Oni su definitivno oni koji drže izvor mudrosti i tako dolaze do genijalnih rešenja“, kaže astrolog DŽil Loftis.

Poznati kao filozofi Zodijaka, ne čudi da ovi vatreni znakovi imaju neutoljivu žeđ za otkrivanjem novih stvari i ikorišćavanjem svoje inteligencije u dobre svrhe.

Foto: Profimedia

 

Vodolija

Sa svojim jedinstvenim načinom razmišljanja, Vodolija je najčudniji znak Zodijaka. Zbog neobičnih sklonosti možda nećete odmah primetiti njihovu pametnu narav, ali obično je barem jedan korak ispred gomile. Taj vazdušni znak ima brze mentalne sposobnosti i može da nadmudri druge u tren oka.

„Koliko god se nekim ljudima činili otkačeni, njihov oštar um je kritičan i odlučan u pronalaženju rešenja“, kaže Markart.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

Blizanci se brzo kreću i uvek s lakoćom uče nove stvari, pa ne čudi što su najpametniji horoskopski znak. Ovaj vazdušni znak neprestano crpi informacije iz raznih izvora i uvek ima spremnu veliku mentalnu torbu trikova.

„Bilo da se radi o sećanju na scenu u filmu, smišljanju duhovite replike ili sećanju kako nešto popraviti, Blizančeva mentalna spretnost i sposobnost da odjednom vide različite ishode daje im prednost pred drugima“, kaže Loftis.

BONUS VIDEO: