Шкорпија

Иако могу да делују тихо, па чак хладно, и често нису традиционално паметни, Шкорпије су врло мудре и ствари схватају на свој јединствени начин, каже астролог Рајан Маркарт и објашњава да је тај водени знак обично три корака испред других, преноси Best Life.

„Они су ти који ће често открити скривене трагове који другима промакну, што их наводи да одговоре и решења нађу брже од већине“, каже Маркарт.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Увек су спремни за нове авантуре и искуства.

„Они су дефинитивно они који држе извор мудрости и тако долазе до генијалних решења“, каже астролог Џил Лофтис.

Познати као филозофи Зодијака, не чуди да ови ватрени знакови имају неутољиву жеђ за откривањем нових ствари и икоришћавањем своје интелигенције у добре сврхе.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Са својим јединственим начином размишљања, Водолија је најчуднији знак Зодијака. Због необичних склоности можда нећете одмах приметити њихову паметну нарав, али обично је барем један корак испред гомиле. Тај ваздушни знак има брзе менталне способности и може да надмудри друге у трен ока.

„Колико год се неким људима чинили откачени, њихов оштар ум је критичан и одлучан у проналажењу решења“, каже Маркарт.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Близанци се брзо крећу и увек с лакоћом уче нове ствари, па не чуди што су најпаметнији хороскопски знак. Овај ваздушни знак непрестано црпи информације из разних извора и увек има спремну велику менталну торбу трикова.

„Било да се ради о сећању на сцену у филму, смишљању духовите реплике или сећању како нешто поправити, Близанчева ментална спретност и способност да одједном виде различите исходе даје им предност пред другима“, каже Лофтис.

БОНУС ВИДЕО: