Када су у питању Бикови, њихов владар је Венера која им омогућава да спознајом себе могу покренути много квалитетних послова. Бикови се најбоље сналазе у пословима у вези са новцем, трансакцијама новца, осигуравајућим друштвима и у свету банкарства.

Када би правили анализу људства који раде у свету банкарства,  свакако највише би било људи који су рођени у знаку Бика или имају подзнак у овом знаку.

Фото: Профимедиа

 

Када говоримо о Девицама, за њих је најважнији осећај да су користне и да су урадиле посао максимално професионално и детаљно. Девице су веома ажурне, систематичне, склоне марљивом раду и веома адаптилне. Најбоље резултате показују када раде у тиму и када покрећу промене у оквиру свог пословног тима. Највише их има у свету маркетинга, здравства и у области нутриционизма. 

Јарчеви су највећи каријеристи и многе жене рођене у знаку Јарца остварују значајне каријере посебно после 40 године живота. Сатурн је планета која влада овим знаком и велике успехе на плану посла им доноси у зрелим годинама. Јарац обожава друштвени статус и такмичи се сам са собом када су у питању његове пословне амбиције. За овај знак најбоље је да створе и граде свој бизнис и да се томе посвете максимално.

БОНУС ВИДЕО: