Чак ни неки познаваоци хороскопа не би могли са сигурношћу да претпоставе који је то знак највише склон криминалу, тако да је приказ анализе представља знакове од најбенигнијег ка најокорелијем знаку.

3. Стрелац

Стрелци се добро котирају на лествици ухваћених криминалаца - трећи су најбројнији злочинци. Најчешће се баве разним преварама, а учествују и у пљачкама и врло су вешти лопови. Занимљив је податак и да стрелци врло ретко повреде своје жртве, што је показатељ да у криминалу учествују искључиво ради финансијске користи, или чак и нужде.

Фото: Профимедиа

 

 

2. Шкорпија

Упркос томе што су на лошем гласу због свог темперамента, Шкорпије су тек девети на ФБИ-овој листи најчешћих криминалаца. Ипак, погледа ли се пресек серијских убица и психопата - њих је највише међу Шкорпијама. Они у криминалне радње улазе без милости, што их чини идеалним плаћеним убицама, а на злочин их често наводи љубомора или повређена сујета.

1. Рак

Фото: Профимедиа

 

 

Према статистици ФБИ, највише криминалаца је рођено управо у овом знаку. Склони су насилним делима у тренуцима потпуне психичке растројености, а најчешће је реч о убиствима из страсти или освете и отмицама. Будући да тешко контролишу темперамент, Ракови су први који ће убити свог шефа због отказа. Након што су ухваћени, делују изгубљено, мада и даље сматрају да су њихове жртве то "заслужиле".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".