Астролози сматрају да су најемотивнији људи рођени у знаку Рака - они се брину се за све и свакога. Ракови сваку информацију узимају к срцу, покушавају да помогну људима у невољи. Имају отворено срце, што је предивно, али због тога често наилазе и на изазове.

Ова осетљивост је због чињенице да знаком Рака влада Месец. То значи да њихове емоције увек иду испред логике, за разлику од Девица. Они доживљавају широку палету емоција, недоступну другим хороскопским знаковима, пише "Сенса".

Фото: Профимедиа

 

Ракови процењују људе само кроз призму емоција. Веома су отворени, али тешко пуштају људе у свој ужи круг, баш због своје осетљивости. Пре него што се спријатеље са вама, Ракови се морају уверити да су ваше намере чисте. За њих је породица највреднија, они ће бринути о сваком члану породице, покушавајући да га заштите од било каквих негативности.

Али, ако их јендом повредите, заувек ће са вама бити на опрезу. Учиниће све да спрече поново исту ситуацију. Поред емотивности, вреди напоменути још два важна квалитета Ракова - емпатију и развијену интуицију.

Фото: Профимедиа

 

Осећају емоције других људи, па често бирају професију везану за услуге и помоћ другима - васпитач, кувар, психолог, менаџер итд. Интуиција Рака одлично функционише у мирном, уравнотеженом стању – осећају се и добро и лоше, често знају да предвиде догађаје. Али ако су у емоционално нестабилном стању, онда осећају приближавање лоших догађаја и често су то лажне сензације.Важно је да науче како да управљају емоцијама и интуиција ће за њих постати таленат.

БОНУС ВИДЕО: