- Mia nam je bila bolesna. Ćerka se operisala, mnogo sam teško sve podnela. Bila sam sve vreme sa njom. Preplakala sam taj dan. Marko je bio sve vreme uz mene - kazala nam je Luna Đogani,  pa se dotakla priča o turbulencijama u braku.

- Povukli smo se bili malo u javnosti, sad sam ponovo aktivna. Sestra mi uskoro puni 18, već sam joj dala poklon. To je nešto što joj sigurno treba, služiće joj u životu. Što se tiče razvoda, odmah se priča tako nešto kad nisam ja pored njega... Nije uvek ono najgore. Ne razvodim se, burma je još tu. Još uvek sam udata - rekla je ona.

Foto: ATA images

 

- Imao je svoje razloge što nije bio na mojoj proslavi, razloge možemo da zadržimo za nas. Falio mi je na rođendanu, ali su ostali bili tu, porodica, prijatelji. Nisam se osećala dobro, premišljala sam se da li da slavim rođendan, imala sam neke zdravstvene probleme. Šta mi je Marko poklonio za rođendan? Neću to da otkrivam, poklonio mi je nešto - kazala je Luna.

- Meni ne trebaju lažne priče, svađe, da se razvodim za marketing, ne bih zbog deteta pogotovo, koje imamo Marko i ja zajedno. Razlog ne moramo da kažemo, ne moramo! Istinu znamo mi. Nikad nisam otišla iz kuće kad je neki problem. I da ne pričamo dan, dva, tu smo, u istom prostoru - zaključuje pobednica "Zadruge 2".

BONUS VIDEO: