Proteklog vikenda pred sam početak nastupa u jednom beogradskom hotelu Jami je stala pred našom ekipom i predstavnicima medija, pokazala svoju figuru i oduševila sve prisutne.

- Žena u ovim godinama, usudila se da obuče bele uske pantalone, bez silikona... Može da se izgleda ovako, ako vodite računa, za ovo je zadužena moja sestra Vensa, koja se bavi mojim izgledom - kaže ponosno Jami i dodaje:

Foto: Novosti

 

- Mislim da sam jednia pevačica devedesetih koja ovako radi i koja je na terenu i koja je ovako aktivna. Još uvek sam hodajuća provokacija, iako godine idu stalno je neka frka oko mene, valjda sam tako rođena - ističe Jasna.

 

Foto: Novosti

 

Za nene nastupe uvek se traži karta više, a Jami to ovako komentariše.

- Volim što je tako, moj život je stvarno fenomenalan, samo je neko pozitivno ludilo, ali volim što je tako. Zavmrzla sam se u nekim tridesetim godinama. Mnogo je tu prijatelja, mnogi su postali u međuvrmemenu, ali znaju gde god ja gostujem da je to potpuno drugačiji provod od onoga što se nudi po gradu. Valjda je to tajna zato što ljudi dolaze na moje nastupe, jer je drugačija energija - završava Jami.

Foto: Novosti

 

Kompletan intervju sa Jami pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO: