– Obično je to 10-15 minuta, ali danas sam baš preterala, dešava mi se i to. Ne mogu da se vadim na decu, ali frizer, beogradska gužva, deca, obaveze... - rekla je Tanja na samom početku razgovora sa novinarima.

Foto: Novosti

 

Tanja se uveliko priprema za leto, te redovno trenira, ali, kako sama kaže, nekada ne može da odoli nezdravoj hrani.

– Volim da treniram. Teško me je naterati, ali kada vidim rezultate, posle me grize savest ako izostanem. To važi i za hranu, uglavnom prekršim ishranu nekim testom, masnom hranom, čokoladicama. Nisam baš striktna u tome – istakla je pevačica.

Na svom Instagram nalogu među pratiocima i dalje nema imena koleginice Ane Nikolić, pa je pevačica sada otkrila da li su i dalje u svađi.

– Ako je praćenje na Instagramu toliko merodavno, onda sam sa mnogima u ratu. Pratim uglavnom neke psihologe i stranice o modi, tako da to nije merodavno. Ne znam da li je ona ljuta na mene, ja sam samo, kao prijatelj, dobronamerno sve pričala – priznala je Savićeva, koja je nedavno pričala da joj je žao Ane, pa od prijatelja sa estrade izdvojila Janu.

Foto: Novosti

 

Tanja je otkrila da ima tajnog obožavaoca od kojeg je dobila poklon, a medijima je zapao za oko i skupocen nakit koji je pevačica imala na sebi.

– Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega – rekla je ona i dodala da ne bi volela da se o njenoj ljubavi i emotivnom partneru piše i priča javno - ističe Tanja.

Foto: Novosti

 

Kompletan intervju sa Tanjom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO: