Dragiša Gudelj, brat srpskog reprezentativca i fudbalera Sevilje Nemanje Gudelja, prethodnog dana kolabirao je na utakmici.

Na meču između Kordobe i Rasing Ferole dogodila se prava horor scena kada se u 11. minutu utakmice dvadesetpetogodišnji Srbin našao na terenu bez svesti.

Lekarski tim odmah je pružio neophodnu pomoć Dragiši koji je, nakon sedam minuta reanimacije, u svesnom stanju hospitalizovan.

Nebojša, otac mladog fudbalera, istakao je ranije u toku dana da se njegov sin nalazi u stabilnom stanju, ali da će ostati u bolnici do daljnjeg.

Poruke podrške pristižu sa svih strana, pa tako i od starijeg brata Nemanje koji se trenutno nalazi sa reprezentacijom kako bi obavio obaveze u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Fudbaler Sevilje podelio je na Instagram profilu sliku njegovog brata iz bolnice, ostavljajući uz nju emotivnu poruku:

- Želim da izrazim iskrenu zahvalnost u svoje ime i u ime svoje porodice na iskazanoj ljubavi i brizi za Dragišino zdravstveno stanje.

Srce mog brata i dalje kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinskog osoblja Kordobe, posebno hvala doktorima Hose Migelu Bretonesu, Antoniju Eskribanu i Martinu Luni, fizioterapeutu Aleksu Ruedu i Franu Plazu, asistencije u bolnici, kao i doktorki Veronici Arojo kao i kardiologu Hose Mariji Seguri, ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Kraljica Sofija u Kordobi.

I pored teške situacije, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti.

Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, za svaku pesmu ohrabrenja i ulepšavanja Dragišine ljubavi prema vama.

PRAVI RATNIK SADA STOJI!

JER KAŽU NIKAD NE ODUSTAJTE!

HVALA!

 

Dragiša Gudelj trenutno nastupa za Kordobu, a ranije tokom karijere branio je boje mlade ekipe Ajaksa, Volena, rezervnih timova Vitorije iz Gimaraeša i španskog Kadiza.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".