Nesrećna žena obratila se pismom kolumnistkinji britanskog Sana Didri Sanders.

- Moj lažljivi muž vodi dvostruki život zadnjih 15 godina. Istina je izašla na videlo prošlog meseca kada je objavio da je kupio stan i da se seli. Afera za koju sam mislila da se završila pre više od deset godina je postala snažna i sada se useljavaju zajedno uoči rođenja svoje nove bebe. Ja imam 44 godine, a moj suprug 46 godina. Bila sam skrhana kad sam otkrila da me vara sa koleginicom baš kad sam zatrudnela s našom drugom ćerkom pre 14 godina – napisala je žena.

NJihova afera trajala je dve godine, a za to je okrivio probleme sa prvim detetom i pritisak staranja o porodici. Nije mogla da veruje da je ostala trudna dok je on imao seks sa drugom ženom. Rekla mu je da mu ne može verovati, ali on je molio da ostanu zajedno. Ipak mu nikad nije u potpunosti oprostila. Nisu bili par, bili su dva roditelja koji su živeli zajedno. I bez njenog znanja, afera je ponovno počela.

Foto: Profimedia

 

- NJegova ljubavnica, koja sada ima 38 godina, rastala se od svog partnera i trudna je u osmom mesecu sa detetom mog muža. Ne mogu da oprostim sve prevare. Pričala sam svojim ćerima, koje sada imaju 17 i 15 godina, o njihovom tati. Osećala sam da treba da znaju zašto se ne slažemo, zašto je njihov tata tako neraspoložen i zašto je uvek na telefonu. Naše ćerke nemaju dobar odnos s njim. Moj suprug želi da oni budu deo njegove nove porodice, a njegova partnerka želi da me upozna. Užasnuta sam ovime. Uništili su mi život i žele da prihvatim njihovu novu porodicu. Ni moje ćerke ne žele da budu deo toga. Ali treba li da ih podstičem da budu deo nove porodice njihovog oca? Jesam li nepravedna? – pitala je žena stručnjakinju.

- Nije iznenađenje da ste zbunjeni i užasnuti. Trebaće vam vremena da se oporavite, posebno kada pokušavate da se brineti i za svoje ćerke. Oslonite se na svoje prijatelje i potražite podršku savetnika ako je potrebno. Održavanje odnosa sa ocem i širom porodicom važno je za vaše ćerke, stoga ih podstaknite da ga viđaju. Moraju da imaju neki kontinuitet, uprkos tome što su im se roditelji rastali. I ne zaboravite da će novo dete vašeg supruga biti njihov polubrat. Svoja osećanja morate da stavite na drugo mesto, za dobrobit svojih ćerki – odgovorila joj je Didrei.

BONUS VIDEO: