Škorpije su lojalne, odane, verne, posvećene i emotivne, ali mogu da okrenu leđa za tili čas. One, za razliku od ostalih znakova, ne moraju da pokažu bilo kakav znak da ćete prekinuti kontakt sa njom. Kod Škorpije ne postoji opcija da vas dugo izbegava ili ignoriše vaše pozive. Konkretna je u odlukama. Kad odluči, ona je zaista odlučila.

Foto: Profimedia

 

Koliko god pokušavali da ispravite stvari, Škorpija se drži svog stava. Postoji velika verovatnoća da u daljoj budućnosti popusti, ali samo zato što je tada ne dotiče ništa. Nema problem da razgovara sa vama uz osmeh, iako mnogi misle da iza toga stoji dobro smišljena osveta. Škorpija ne podnosi izdaju i zato je nikad ne zaboravlja. Takmičarske Škorpije puste da prošlost prođe, ali ne osećaju da je rezultat pravilno poravnat sve dok se ne osvete onima koji su ih povredili.

Biti ranjiv je teško za Škorpije. Međutim, ponekad njihova introvertna i teško čitljiva priroda može ispasti hladna, nepokolebljiva i zastrašujuća. Imati moćno prisustvo je sjajno, ali previše nepristupačan stav može odbiti ljude. Škorpije su opremljene emocionalnom verzijom žaoke ispunjene otrovom i ne plaše se da je koriste.

Foto: Profimedia

 

Jednom kada neko izgubi poverenje Škorpije, malo je verovatno da će ga vratiti. Škorpije ne žele da oproste ili zaborave. Nema sredine za Škorpije, oni hoće sve ili ništa. Nikada ne traže od drugih nešto što nisu sami sposobne da učine. Sa jedne strane, veoma su realne i pravdoljubive, a sa druge, posebno ako su izazvane, spremne su na osvetu. "Jednom izdajnik, uvek izdajnik", rečenica je kojom se Škorpije vode čitavog života.

(Mondo)

BONUS VIDEO: