Шкорпије су лојалне, одане, верне, посвећене и емотивне, али могу да окрену леђа за тили час. Оне, за разлику од осталих знакова, не морају да покажу било какав знак да ћете прекинути контакт са њом. Код Шкорпије не постоји опција да вас дуго избегава или игнорише ваше позиве. Конкретна је у одлукама. Кад одлучи, она је заиста одлучила.

Фото: Профимедиа

 

Колико год покушавали да исправите ствари, Шкорпија се држи свог става. Постоји велика вероватноћа да у даљој будућности попусти, али само зато што је тада не дотиче ништа. Нема проблем да разговара са вама уз осмех, иако многи мисле да иза тога стоји добро смишљена освета. Шкорпија не подноси издају и зато је никад не заборавља. Такмичарске Шкорпије пусте да прошлост прође, али не осећају да је резултат правилно поравнат све док се не освете онима који су их повредили.

Бити рањив је тешко за Шкорпије. Међутим, понекад њихова интровертна и тешко читљива природа може испасти хладна, непоколебљива и застрашујућа. Имати моћно присуство је сјајно, али превише неприступачан став може одбити људе. Шкорпије су опремљене емоционалном верзијом жаоке испуњене отровом и не плаше се да је користе.

Фото: Профимедиа

 

Једном када неко изгуби поверење Шкорпије, мало је вероватно да ће га вратити. Шкорпије не желе да опросте или забораве. Нема средине за Шкорпије, они хоће све или ништа. Никада не траже од других нешто што нису сами способне да учине. Са једне стране, веома су реалне и правдољубиве, а са друге, посебно ако су изазване, спремне су на освету. "Једном издајник, увек издајник", реченица је којом се Шкорпије воде читавог живота.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: