Muzički velikan, Zdravko Čolić uspeo je donekle da sačuva svoj privatni život daleko od javne scene. Poznato je da je Čola decenijama u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim, ona se retko kad može videti na javnim događajima, a veoma je posvećena poslu.

U vreme kada je izgovorio sudbonosno “da”, Zdravko je imao punih 50 godina, a statusa večitog neženje odrekao se zbog Aleksandre koju je upoznao još dok je bila student geografije. Pre nego što su stali pred matičara zabavljali su se jedanaest godina.

Foto: YouTube printscreen /RTS

 

Aleksandra je godinama je bezuslovna podrška pevaču. NJih dvoje su se venčali na 1. maj i kako je jednom prilikom ispričao Čola, mnogi su mislili da je skrivena kamera.

- Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu - rekao je svojevremeno Čola.

Foto: Jutjub printskrin/Paparazzo Lov // DNK

 

Na pitanje kako ga je Aleksandra osvojila, odgovorio je: - Očarala me je svojom jednostavnošću i prvrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu.

U braku su dobili dve ćerke, Unu i Laru, a uprkos tome što mediji u stopu prate Zdravka Čolića, čija karijera traje duže od pola veka, javnosti dostupe fotografije njegove izabranice mogu se izbrojati na prste jedne ruke.

Foto: ATA images

 

Malo je poznat podatak da se Aleksandra Čolić može videti u poslednjem kadru spota za pesmu “Tebe čuvam za kraj”, koji je snimljen u Lisabonu.

BONUS VIDEO: