Музички великан, Здравко Чолић успео је донекле да сачува свој приватни живот далеко од јавне сцене. Познато је да је Чола деценијама у срећном браку са супругом Александром, међутим, она се ретко кад може видети на јавним догађајима, а веома је посвећена послу.

У време када је изговорио судбоносно “да”, Здравко је имао пуних 50 година, а статуса вечитог нежење одрекао се због Александре коју је упознао још док је била студент географије. Пре него што су стали пред матичара забављали су се једанаест година.

Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС

 

Александра је годинама је безусловна подршка певачу. Њих двоје су се венчали на 1. мај и како је једном приликом испричао Чола, многи су мислили да је скривена камера.

- Венчали смо се на Први мај потпуно спонтано, сви су мислили да је скривена камера, јер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези, па је то било или џа или бу - рекао је својевремено Чола.

Фото: Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

 

На питање како га је Александра освојила, одговорио је: - Очарала ме је својом једноставношћу и прврженошћу. Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској. Александра је студирала у Београду, па смо наставили да се виђамо, а временом смо започели и везу.

У браку су добили две ћерке, Уну и Лару, а упркос томе што медији у стопу прате Здравка Чолића, чија каријера траје дуже од пола века, јавности доступе фотографије његове изабранице могу се избројати на прсте једне руке.

Фото: АТА имагес

 

Мало је познат податак да се Александра Чолић може видети у последњем кадру спота за песму “Тебе чувам за крај”, који је снимљен у Лисабону.

БОНУС ВИДЕО: