LJupka Stević imala je probleme sa provalnicima. Oni su joj čak tri puta upadali u kuću,  a policija prvi put kada je bila na uviđaju nije verovala da je provala prava, već da ju je LJupka organizovala.

Ona je ispričala kako je to sve izgledalo i kako se osećala u tim momentima:

– I danas vučem traume da ću nekoga zateći u stanu, rasturene stvari i haos. Svaki put kada otključam vrata plašim se šta ću da zateknem unutra. Tri puta sam imala provale. Prvi put kada su mi obili stan, on nije bio obezbeđen, nekako su ušli. Tada sam završila na poligrafu, policija je mislila da je rađeno iznutra. Da sam ja nekome otvorila vrata, da uđe i dozvolila da mi iznese svu muzičku opremu. Sumnjali su da sam samu sebe opljačkala. Policija je želela da to odmah stavi po strani, ponudili su mi poligraf. Pristala sam jer mi je to delovalo interesantno – ispričila je LJupka koja je shvatila da situacija u kojoj je ozbiljna tek kada su je stavili na poligraf:

Foto: Printskrin/Instagram/ljupkastevic

 

– Kada sam došla u policiju, počela sam da se tresem. Uhvatili su me i trema i strah. Bila sam u 29. novembru, prikačili su me i čitali pitanja. Sve sam regularno prošla. Nikada nisu pronađeni ljudi koji su to uradili. Nikada nije pronađeno moje lično oružje koje mi je ukradeno iz stana. Kao i moja muzička oprema, koja je dosta vredela. Treći put kada sam opljačkana uhvatili su počinioce, ali oni su pušteni jer nije bilo čvrstih dokaza da su to počinili. Nadam se da je treći put bio i poslednji put da sam opljačkana. Sada to ne može da se desi jer je moj stan obezbeđen maksimalno – završava LJupka o najtraumatičnijoj situaciji iz njenog privatnog života.

(Alo)

BONUS VIDEO: