Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su nedavno postali roditelji. Kako pevač radi do kasno, otkrio je kako uspeva da uklopi roditeljstvo i posao:

- Jesam malo neispavan, i zbog posla i zbog bebe. Imali smo nastup u Nikšiću, u povratku svratio sam na Ostrog, i tu sam Damjanu kupio prvu brojanicu - priča Radanović i dodaje:

- Nama je svaki dan ispunjen sa njim. Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući. I do sada sam jedva čekao da se vratim kući, ali sad baš žurim, nekad svratim samo da ga vidim. On mi je prioritet, i pre sam imao normalne prioritete... Ali sada život shavtaš ozbiljnije. To dete nema nikog drugog sem tebe, na koga može da se osloni, i ko treba da ga izvede na pravi put. Ali to su slatke muke - iskren je Sloba. 

- Jesam malo neispavan, i zbog posla i zbog bebe. Imali smo nastup u Nikšiću, u povratku svratio sam na Ostrog, i tu sam Damjanu kupio prvu brojanicu - priča Radanović i dodaje:

- Nama je svaki dan ispunjen sa njim. Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući. I do sada sam jedva čekao da se vratim kući, ali sad baš žurim, nekad svratim samo da ga vidim. On mi je prioritet, i pre sam imao normalne prioritete... Ali sada život shavtaš ozbiljnijie. To dete nema nikog drugog sem tebe, na koga može da se osloni, i ko treba da ga izvede na pravi put. Ali to su slatke muke - poručio je pevač. 

(Blic)

BONUS VIDEO: