Glumca Miloša Bikovića trenutno gledamo u najpopularnijoj seriji "Južni vetar", a uskoro ćemo imati priliku i da ga vidimo i u ruskom filmu "Izazov". Pored toga, u Beogradskom dramskom pozorištu od danas gledaćemo ga i u seriji "Laž". 

Ova predstava sadrži mnogo obrta i raspleta, a koliko je primamljiva, govori to da je na "neviđeno" kupila publiku za narednih 14 izvođenja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Glumac je rekao nekoliko reči o predstavi ali ju je povezao i sa životom. 

- Pričati o laži je je jako klizav teren. Siguran sam da će se svako naći u predstavi "Laž" i nakon nje postaviti sebi neka pitanja o životu i prepoznati se u mnogim situacijama - misli Miloš i dodaje:

- Pričati o laži je je jako klizav teren. Siguran sam da će se svako naći u predstavi "Laž" i nakon nje postaviti sebi neka pitanja o životu i prepoznati se u mnogim situacijama - tvrdi Biković.

On je napravio razliku između dve vrste laži:

- Postoji razlika između lične istine i laži. Lična istina je laž u koju sami verujemo, a svesna laž je laž koju plasiramo da se domognemo nekog cilja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Naučio sam da sam alergičan na borovnice - našalio se prvo Biković. 

Glumac je istakao šta je u životu naučio i šta mu je teško palo:

-Naučio sam da je jako teško u potpunosti biti iskren, zbog toga što je čovek slab. Baš zbog toga ne bi trebalo da bude agresivan i da sudi drugima, već bi iz svoje slabosti trebalo da razume tuđu slabost i da je prašta. Mi ovde, posebno u javnom prostoru, svakome na jedan vrlo agresivan i brutalan način želimo da ukažemo da nije u pravu. I to bi bila poruka koju bi danas trebalo najviše da čujemo. Miloš za pomenuti portal ističe da je najveća laž u koju je verovao ona da Deda Mraz postoji, da kada je otkrio pravu istinu to za njega bilo najveće razočarenje u životu.

(24 sedam)

BONUS VIDEO: