Luksuzni dom Ane Sević i Danijela Nedeljkovića postao je prošle godine bogatiji za još jednog člana porodice, kada je pevačica na svet donela sina.

Pevačica iz braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu, a sa Danijelom ćerku Senu i sina Simenona, te su njene ćerkice oduševljene što sada imaju pojačanje o kome svakodnevno brinu.

Ova mnogočlana porodica uživa u luksuznom stanu na Vračaru, koji je pevačica uređivala po svom ukusu.

Ana je vodila računa o tome da njihov dom bude podređen deci, pa tako da nije preterivala sa detaljima, već je gledala da sve bude prostrano i udobno.

Foto: Printskrin/Instagram/anasevicofficial

 

Luksuzni stan lepe pevačice odnedavno je preuređen, pa je njena porodica dobila centralno mesto za uživanje, bazen.

Podsetimo, njen ponosni suprug Danijel bio je presrećan zbog proširenja porodice, a svojoj voljenoj odlučio je da ispuni veliku želju.
Kako se pisalo, Danijel je Anu častio, ni manje ni više, nego bazenom u stanu.

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.

(Alo)

BONUS VIDEO: