Saigrač Luke Dončića, američki košarkaš Redži Bulok odlučio je da kupi privatno ostrvo i nazove ga po sebi. 

As Dalas Maveriksa kupio je ostrvo u priobalnom delu srednjeameričke države Belize, površine oko pet hektara, a za ovu kupovinu izdvojio je dva miliona dolara. 

- Tražio sam različite stvari u koje bih uložio svoj novac. Našao sam priliku dole u Belizeu gde sam kupio ostrvo od oko 5 hektara na kome ću da izgradim vile i odmaralište. Tamo će biti odmor za mene i moju porodicu gde će i drugi ljudi moći da dođu i uživaju u različitim aktivnostima na odmoru - izjavio je Bulok za američke medije. 

Interesantno, košarkaš je odlučio da svoje ostvro nazove po sebi i sada mu je zvanično ime Bulok ostrvo. 

 

 

Na svom ostrvu NBA as je već krenuo sa izgradnjom vile i pomoćnih objekata, a, kako priznaje, veliku ulogu u celoj kupovini odigrale su njegove supruga i majka. Prema pisanju medija, one su otišle i pogledale ostrvo, a novac je uplaćen tek nakon njihovog odobrenja. 

Dalas Maveriksi su noćas ostali bez šansi za plej-of i do kraja regularnog dela sezone ostala im je još samo jedna utakmica, te mnogi smatraju da će se Bulok u narednom periodu potpuno posvetiti svom ostrvu. 

Bulok sa Dalasom ima ugovor na još godinu dana, tokom kojih će zaraditi nešto manje od 10 i po miliona dolara.

Pre Maveriksa, ovaj 32-godišnji Amerikanac je u NBA ligi nastupao za Los Anđeles Kliperse, Finiks Sanse, Detroit Pistonse, Los Anđeles Lejkerse i NJujork Nikse.

BONUS VIDEO:

Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".