Popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda" traje gotovo 20 godina. Za 16. sezona kroz šou prošao je veliki broj pevača koji je napravio ozbiljne muzičke karijere.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su se više puta prijavljivali za takmičenje, pa su tek posle nekoliko pokušaja uspeli u nameri da naprave karijeru.

Postoji i nekoliko primera pevača koji su se oprobali u ovom takmičenju, ali su ipak karijeru izgradili bez "Zvezda Granda".

Foto: ATA images

 

 

Jedan takav primer koji svi znaju jeste pevačica Edita Aradinović koja je posle nekoliko pokušaja u ovom takičenju izgradila solo karijeru.

Malo ko zna da se davne 2005. godine za ovo takmičenje prijavila i pevačica Ivana Selakov koja je tada ispala već u prvom krugu. Iako je na samom polčetku doživela neuspeh, Ivana se i danas sa rado seća učešća u „Zvezdama Granda“ , a jednu rečenicu Saše Popovića će zauvek pamtiti.

Foto: Arhiv novosti, ATA Images

 

 

– Došla sam na audiciju, a ono devojke štikle dvanaestica, našminkane, sa dekolteima, sve pršti od šljokica. A, ja kao da sam pošla u prodavnicu. Ravne čizme, farmerke, džemper. Prošla sam audiciju, ali sam već tada videla da tu ne pripadam. Došla sam do prvog kola, gde se glasalo SMS-om, i tada sam ispala. I danas Saša Popović voli da kaže da sam ja jedina koja je uspela, a da nije prošla u "Zvezdama Granda" – ispričala je Ivana jednom prilikom.

BONUS VIDEO: