Популарно музичко такмичење "Звезде Гранда" траје готово 20 година. За 16. сезона кроз шоу прошао је велики број певача који је направио озбиљне музичке каријере.

Са друге стране, било је и оних који су се више пута пријављивали за такмичење, па су тек после неколико покушаја успели у намери да направе каријеру.

Постоји и неколико примера певача који су се опробали у овом такмичењу, али су ипак каријеру изградили без "Звезда Гранда".

Фото: АТА имагес

 

 

Један такав пример који сви знају јесте певачица Едита Арадиновић која је после неколико покушаја у овом такичењу изградила соло каријеру.

Мало ко зна да се давне 2005. године за ово такмичење пријавила и певачица Ивана Селаков која је тада испала већ у првом кругу. Иако је на самом полчетку доживела неуспех, Ивана се и данас са радо сећа учешћа у „Звездама Гранда“ , а једну реченицу Саше Поповића ће заувек памтити.

Фото: Архив новости, АТА Имагес

 

 

– Дошла сам на аудицију, а оно девојке штикле дванаестица, нашминкане, са деколтеима, све пршти од шљокица. А, ја као да сам пошла у продавницу. Равне чизме, фармерке, џемпер. Прошла сам аудицију, али сам већ тада видела да ту не припадам. Дошла сам до првог кола, где се гласало СМС-ом, и тада сам испала. И данас Саша Поповић воли да каже да сам ја једина која је успела, а да није прошла у "Звездама Гранда" – испричала је Ивана једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: