Ретко ко се сећа Љубинке Буба Добросављев која је водила “Звезде Гранда”, а током 2011. године избачена је из истог такмичења.

Фото: Јутјуб принтскрин/corvax111

 

 

Наиме, после великог кикса током финалне вечери у београдској Арени, директор Гранда Саша Поповић одлучио је да Буби да отказ, а да Влади Станојевићу тада укаже поверење као једном од водитеља Гранда. Након те сезоне, "Звезда Гранда" су водили попуаларни пар Милан Митровић и Ана Севић.

- Осим што је у готово свакој реченици користила реч суперфинале, константно је грешила, а врхунац се догодио кад је помешала бројеве кандидата, због чега се један од родитеља појавио иза сцене и насрнуо на Владу питавши зашто је "оној глупачи“ дао микрофон, а онда се пожалио и Саши Поповићу - рекао је извор близак продукцији тада.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Влада је за разлику од Бубе блистао, па му се Саша Поповић захваљивао и рекао како му је он десна рука.

- Ако је тако, нека им је са срећом. Још увек нисам разговарала са Сашом Поповицем о будућем ангажману, а иначе је концепт емисије да се сваке године мењају водитељи, тако да то није ништа чудно - закључила је тада Буба.

Буба је данас изгледа одлучила да и овога пута одустане од водитељског посла и посвети се ономе што је испуњава.

Осим објава на Инстаграму на којима се могу видети њени уметнички радови, 2013. године је издала и књигу "Чаробни прсти".

БОНУС ВИДЕО: