Сара Миа је одрасла у породици новинара, а како каже они су јој били и највећи критичари кад је тек почињала да се бави тим послом. Поред тога она се дотакла и почетка своје каријере, љубави и непријатности коју је доживела када је њена мајка изјавила да колеге примају мито, а да њена ћерка нема заслужено место:   

- Били су ми највећи критичари када сам тек почела да се бавим овим послом. Имала сам велико оптерећење да ли ћу успети да се докажем, јер сам имала свест о томе да су ми родитељи веома успешни у својим професијама и да познају сваку тајну овог посла па сам се прибојавала тога да ли ћу успети да будем на нивоу задатка и да ли ћу испунити очекивања. После неколико година сам схватила да свако има свој начин на који приступа послу и да не треба ни на који начин да се оптерећујем њиховим искуствима, већ да пратим само и искључиво свој осећај.

 

 

Сари повремено засмета када се наметне чињеница да је она ћерка Лее Киш:

- Смета ми, зато што ја нисам ћерка познате личности која се у медијима појављује само и искључиво због тога што је ћерка. А нажалост много је таквих случајева па смо дошли до тога да је ћерка, син или унук постала у крајњем случају професија одређених људи. Ја сам пре свега дипломирани редитељ, неко ко је већ десет година у улози водитеља у разним што тинејџерским, што емисијама озбиљнијег типа. Сматрам да имам сво право да у јавности будем представљена својим именом и презименом, као неко ко има образовање, своју професију и своје пројекте. А наравно у контексту маме и ћерке у приватном смислу, то је нешто чиме се поносим, јер имам апсолутно најбољу маму на свету.

Фото: Предраг Митић

 

Када је у питању љубавни живот, Миа је открила шта има ново на том пољу: 


- Ја сам приватно изузетно отворена и искрена, али сматрам да не бих требала јавно да говорим о свом приватном животу како не би то било у фокусу више него конкретно сада моја емисија и моји проојекти. Тако да, док се не будем удала, нећу да експонирам свој приватан живот, а када дође до венчања, свакако цу то радо поделити са вама. Јер тако леп повод све и да хоћу нећу успети до краја да сакријем. 

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: