На суду је настала велика драма јер ванбрачни синови певача желе своју имовину, али Предрагова супруга не да. Певач има  два сина Светозара који живи у Србији и још једног за ког се зна да живи у Америци. 

Фото: В. Данилов

 

Судија је захтевао да се у дому певача утврди све што је поседовао и попишу вредности.  Утврђено је да у кући није било вредних ствари за које би могло да се докаже да су припадале Тозовцу, јер је Емилија, према речима нашег саговорника, тврдила да је све њено, укључујући и скупоцене уметничке слике.

Од непокретне имовине, Предраг је имао кућу на Вождовцу, у којој је живео са Емилијом, још два стана, као и уштеђевину на банковном рачуну у износу од више стотина хиљада евра (тачан износ познат редакцији Курира), и све то је стављено у сеф до окончања поступка.

- Викала је у судници: "Како вас није срамота?! Нисте га гледали и нисте му долазили док је био жив, сад тражите нешто!" - препричава извор неке од детаља с рочишта.

Емилија је изјавила да синови нису били добри са оцем, али када је видела да неће бити по њеном, она је пристала да се један стан подели и тако рашчисте имовински проблеми. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: