Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović i njena izabranik Dragan Aleksić čekaju svoje prvo dete, dok on ima iz prethodne veze ima sina.

Helena je dugo skrivala da je u blagoslovenom stanju, ali je nedavno objavila fotografije sa "Bejbi šauera". Međutim, sada je objavila prvu fotografiju na kojoj joj se vidi trudnički stomak.

Ona je u sedmom mesecu trudnoće pokazala kako izgleda, te je objavom oduševila svoje pratioce na Instagramu, gde je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda.

 

Foto: Instagram printskrin/helena_topalovic

 

 

Topalovićka je pozirala u kratkoj krem haljinici, dok je ruku prebacila preko stomaka, te je njen stomak bio u prvom planu.

"Prelepa trudnica", "Sjajno izgledaš", "Buduća mama je predivna", glasili su komentari ispod objave.

Inače njen otac, Topalko nedavno je istakao koliko je srećan zbog prinove svoje mezimice.

Foto: V. Danilov

 

 

- Hvala na čestitkama! Kao i kod drugih ljudi, ovo je jedno od najvećih radosti u životnom dobu jednog čoveka. Kada pogledam iza sebe, moj dosadašnji uspeh koji me čini srećnim jeste moja ćerka Helena, moja svetinja. Tako da, hvala sam na čestitkama, ovaj osećaj želim svakom da oseti - govori Topalko, a potom dodaje:

- Moram da napomenem i da su u sve umešane zasluge moje supruge Vesne, a Helenine mame, koja je moju ćerku rodila, a i danas joj titramo kao da je i dalje naša beba.

BONUS VIDEO: