Bogdana i Veljko Ražnatović juče su po drugi put postali roditelji. Sin Krstan svet je ugledao na dan kada je rođen njegov deda Željko Ražnatović Arkan.

Tim povodom u porodičnoj kući na Dedinju organizovana je velika proslava koja je trajala do zore.

Na proslavi su atmosferu do usijanja doveli pevači Joca Stefanović i Sloba Radanović, kao i Marina Visković i Aleksandra Bursać, a ponosni tata Veljko, očekivano, bio je najveseliji. Kako običaji nalažu, gosti su mu cepali majicu, pa je svako malo morao da oblači novu.

I Cecino raspoloženje bilo je na nivou, pa se tako, poneta atmosferom, u jednom trenutku popela na stolicu i zapevala, dok su je gosti sa oduševljenjem pratili uglas, jer retko imaju priliku da je vide u takvom izdanju.

Interesantan je i snimak na kom folk zvezda smiruje svog sina kog je kako se može videti pogodila pesma “Rađaj sinove”.

Članovi porodica Ražnatović i Rodić, Mili sa suprugom, Marijana Mateus, Viki Miljković sa suprugom Tašketom, Bojana i Mirko Šijan, samo su neki od gostiju koji su uveličali slavlje, dok je Veljkova sestra Anastasija opravdano bila odsutna.

Vilu Ražnatovića u nekom trenutku obasjao je vatromet, a pojavili su se i trubači na oduševljenje tate Veljka koji nije štetedeo na muziku.

BONUS VIDEO: