Богдана и Вељко Ражнатовић јуче су по други пут постали родитељи. Син Крстан свет је угледао на дан када је рођен његов деда Жељко Ражнатовић Аркан.

Тим поводом у породичној кући на Дедињу организована је велика прослава која је трајала до зоре.

На прослави су атмосферу до усијања довели певачи Јоца Стефановић и Слоба Радановић, као и Марина Висковић и Александра Бурсаћ, а поносни тата Вељко, очекивано, био је највеселији. Како обичаји налажу, гости су му цепали мајицу, па је свако мало морао да облачи нову.

И Цецино расположење било је на нивоу, па се тако, понета атмосфером, у једном тренутку попела на столицу и запевала, док су је гости са одушевљењем пратили углас, јер ретко имају прилику да је виде у таквом издању.

Интересантан је и снимак на ком фолк звезда смирује свог сина ког је како се може видети погодила песма “Рађај синове”.

Чланови породица Ражнатовић и Родић, Мили са супругом, Маријана Матеус, Вики Миљковић са супругом Ташкетом, Бојана и Мирко Шијан, само су неки од гостију који су увеличали славље, док је Вељкова сестра Анастасија оправдано била одсутна.

Вилу Ражнатовића у неком тренутку обасјао је ватромет, а појавили су се и трубачи на одушевљење тате Вељка који није штетедео на музику.

БОНУС ВИДЕО: