Водитељ Огњен Амиџић потврдио је да поново ужива у љубави са водитељком и колегиницом Мином Наумовић која је 17 година млађа од њега. Она је веома активна на мрежама, а последњом фотографијом је направила параву буру.

Фото: Н. Фифић/Принтскеин Инстаграм/ callmenaumi

 

 

Мина је, наиме, на свом Инстаграм профилу објавила провокативну фотографију из кревета, бујно попрсје је било у првом плану, а провирила је и чипка.

Оно што је свима запало за око јесте прстен на њеној руци, па су се многи њени фанови запитали од кога је и помислили да је Огњен можда није верио.

"Од кога је прстен?", "да ли те је Огњен верио?", "како само провоцираш", само су неки од коментара.

Фото: Инстаграм принтскрин/callmenaumi

 

 

Подсетимо, као бомба одјекнула је вест да је Огњен Амиџић смувао колегиницу. Мина већину времена проводи у Огњеновом луксузном дуплексу на Дорћолу, спекулише се да се већ уселила код њега, а пар избегава ресторане по Београду како се не би сретали с радозналим погледима, али зато врло радо путују заједно ван града, а водитељ је често обасипа поклонима, пише Сторy.

БОНУС ВИДЕО:

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da je Ognjen Amidžić smuvao koleginicu. Mina većinu vremena provodi u Ognjenovom luksuznom dupleksu na Dorćolu, spekuliše se da se već uselila kod njega, a par izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali s radoznalim pogledima, ali zato vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima, piše Story.