Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (21), odgovorna je za gotovo sve novosti iz te porodice u poslednje vreme, budući da njen tata nije često u medijima. Unu na Instagramu prati 42 hiljade ljudi, a mnogi smatraju da bi taj broj bio daleko veći ukoliko bi ona češće objavljivala dešavanja iz privatnog života doma Čolićevih. Mlada Una prolećne praznike provela je u Pragu odakle je nedavno objavila nekoliko zanimljivih fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Poslednja u nizu objava je ona na kojoj izazovno pozira u farmerkama i crnom kožnom korsetu. Una stoji pored otvorenog prozora i rukama pridržava crni šešir koji je uparila uz odevnu kombinaciju. U prvom planu su njena gola ramena i otvorena leđa, kao i polovina grudi koje korset jedva prekriva.

Čolićeva, inače, ne haje mnogo što se pojedine odevne kombinacije ili način poziranja možda ne bi dopali njenom tati, ali, s druge strane, često ume da obraduje brojne fanove.

Foto: Instagram printskrin/unacolic

 

 

Oni smatraju da je ona slika i prilika oca i da su sve njene odevne kombinavcije mladalačke i uvek sa određenom dozom seksepila i u skladu s njenim godinama. Dugu ravnu kosu pustila je da opušteno prekriva gola ramena, šminka je bila minimalistička, a od nakita ponela je samo diskretnu ogrlicu.

 

Unini fanovi su bili oduševljeni fotografijama, pa je, očekivano, usledila salva pohvala. Neki bi rekli da je izdanje mlade Une provokativno, međutim, kako žene, tako i mladići, složili su se da je sve damski i sa stilom.

- Lice za naslovnice -

- Vau, kakva lepotica -

- Blago tebi, uživaj u mladosti, lepotice! -

Foto: Instagram printskrin/unacolic

 

 

- Lepa do bola -

- Tatina slika i prilika -

- Uvek damski i sa stilom -

- Mladost je lepa sama po sebi, a Una posebno - ređale su se oduševljene reakcije.

BONUS VIDEO: