Ћерка легендарног певача Здравка Чолића, Уна Чолић (21), одговорна је за готово све новости из те породице у последње време, будући да њен тата није често у медијима. Уну на Инстаграму прати 42 хиљаде људи, а многи сматрају да би тај број био далеко већи уколико би она чешће објављивала дешавања из приватног живота дома Чолићевих. Млада Уна пролећне празнике провела је у Прагу одакле је недавно објавила неколико занимљивих фотографија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Последња у низу објава је она на којој изазовно позира у фармеркама и црном кожном корсету. Уна стоји поред отвореног прозора и рукама придржава црни шешир који је упарила уз одевну комбинацију. У првом плану су њена гола рамена и отворена леђа, као и половина груди које корсет једва прекрива.

Чолићева, иначе, не хаје много што се поједине одевне комбинације или начин позирања можда не би допали њеном тати, али, с друге стране, често уме да обрадује бројне фанове.

Фото: Инстаграм принтскрин/unacolic

 

 

Они сматрају да је она слика и прилика оца и да су све њене одевне комбинавције младалачке и увек са одређеном дозом сексепила и у складу с њеним годинама. Дугу равну косу пустила је да опуштено прекрива гола рамена, шминка је била минималистичка, а од накита понела је само дискретну огрлицу.

 

Унини фанови су били одушевљени фотографијама, па је, очекивано, уследила салва похвала. Неки би рекли да је издање младе Уне провокативно, међутим, како жене, тако и младићи, сложили су се да је све дамски и са стилом.

- Лице за насловнице -

- Вау, каква лепотица -

- Благо теби, уживај у младости, лепотице! -

Фото: Инстаграм принтскрин/unacolic

 

 

- Лепа до бола -

- Татина слика и прилика -

- Увек дамски и са стилом -

- Младост је лепа сама по себи, а Уна посебно - ређале су се одушевљене реакције.

БОНУС ВИДЕО: