Pevačica Mina Kostić već šest meseci je u ljubavnoj vezi sa 15 godina mlađim momkom, sa kojim se sada pojavila na jednoj modnoj reviji.

Par ne krije svoju ljubav, pa se tako zajedno pojavljuju i na javnim događajima.

Foto: ATA images

 

 

Kako je svojevremeno ispričala, pevačica je u početku bila zabrinuta kako će njena naslednica koja ima 13 godina da prihvati tu vezu, jer Mina dugo nije imala partnera i svu pažnju je poklonjala samo njoj. No, njena ćerka Anastasija odlično je prihvatila maminog novog partnera.

- Ja sam se bila posvetila Bogu. Rekla sam ako nekad bude trebalo da mi se desi muškarac, desiće se, ali nisam tragala za tim. Slučajno smo se sreli u komšiluku, započeli priču, onda nastavili komunikaciju preko poruka, i evo, veza već traje mesec dana. Moja ćerka ga je super prihvatila, već su napravili klan protiv mene. Zovu me Živka. Ako bude sve kako treba volela bih da se udam, pošto se do sada nisam venčavala. Da to bude jedna top svadba na trgu, pa da krenemo pored Skupštine do Slavije, da bude opštenarodno veselje. I da mi pevaju Nina Badrić i Željko Vasić, a onda svi moji narodnjaci - rekla je Mina, pa dodala:

Foto: ATA images

 

 

- Volela bih da nam se desi i beba. Ne mogu da razmišljam sebično, on nema decu, a želi da bude roditelj, tako da bi to trebalo što pre uraditi jer ipak mi je 47 godina. Mada, i kad sam prvi put ostala trudna doktori su mi rekli da neću moći da rađam. To se desilo. Igor i ja smo tada baš snimali spot za "Grudi od betona", meni je ceo dan bilo loše, imala sam mučnine, a nisam ni znala da sam trudna. Tek nakon desetak dana su stigli rezultati - istakla je Mina pre par meseci.

BONUS VIDEO: