Певачица Мина Костић већ шест месеци је у љубавној вези са 15 година млађим момком, са којим се сада појавила на једној модној ревији.

Пар не крије своју љубав, па се тако заједно појављују и на јавним догађајима.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је својевремено испричала, певачица је у почетку била забринута како ће њена наследница која има 13 година да прихвати ту везу, јер Мина дуго није имала партнера и сву пажњу је поклоњала само њој. Но, њена ћерка Анастасија одлично је прихватила маминог новог партнера.

- Ја сам се била посветила Богу. Рекла сам ако некад буде требало да ми се деси мушкарац, десиће се, али нисам трагала за тим. Случајно смо се срели у комшилуку, започели причу, онда наставили комуникацију преко порука, и ево, веза већ траје месец дана. Моја ћерка га је супер прихватила, већ су направили клан против мене. Зову ме Живка. Ако буде све како треба волела бих да се удам, пошто се до сада нисам венчавала. Да то буде једна топ свадба на тргу, па да кренемо поред Скупштине до Славије, да буде општенародно весеље. И да ми певају Нина Бадрић и Жељко Васић, а онда сви моји народњаци - рекла је Мина, па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Волела бих да нам се деси и беба. Не могу да размишљам себично, он нема децу, а жели да буде родитељ, тако да би то требало што пре урадити јер ипак ми је 47 година. Мада, и кад сам први пут остала трудна доктори су ми рекли да нећу моћи да рађам. То се десило. Игор и ја смо тада баш снимали спот за "Груди од бетона", мени је цео дан било лоше, имала сам мучнине, а нисам ни знала да сам трудна. Тек након десетак дана су стигли резултати - истакла је Мина пре пар месеци.

БОНУС ВИДЕО: