Prijatno iznenađena (ili ne?), Lorin je izgrlila svoj tim u grin rumu, a među onima koji su doputovali iz Švedske da joj pruže podršku bio je njen emotivni partner Čarli LJung.

Jedna od najpoznatijih pevačica Evrope nikada nije pričala mnogo o svom privatnom životu, a poznato je da je ranije bila u vezi s pobednikom švedskog izdanja takmičenja "Idol" Danijelom Lindstromom, s kojim je živela u Sodermalmu i koji joj je posvetio čitav jedan mučki album.

Godinama nakon ove ljubavi, Lorin se 2017. deklarisala kao biseksualka, a potom je 2021. priznala da ima dečka.

Foto: Jutjub printskrin/Eurovision Song Contest

 

Kako su švedski mediji potom otkrili, njen novi partner je ugledni fotograf Čarli LJung, koji stoji iza njenih najlepših portreta proteklih godina.

– Čarli LJung i Loren zajedno su nekoliko godina – pisao je True News. – Švedska pevačica je o vezi progovorila 2021, a LJung ju je često fotografisao na festivalima i koncertima. Par već neko vreme živi zajedno u kući u Stokholmu, a nije poznato imaju li decu.

Loren je vrlo tajnovita kada je u pitanju njena privatnost, ali je sa Čarlijem viđena više puta u javnosti. Sudeći po švedskim medijima, evrovizijska pobednica kuje planove za budućnost daleko od gradske vreve, a u jednom intervjuu za Elle pričala je da sa svojim dečkom povremeno živi i na Gotlandu, švedskom ostrvu u Baltiku.

Foto: Jutjub printskrin/Eurovision Song Contest

 

– Želimo da ljudi mogu da dođu i dobiju utočište. Zaista uživam u selu, ova žena cepa drva, puni peć i vozi traktor noseći Bottega cipele i Prada naočare – rekla je Loren.

Kako je svojevremeno pisao Expressen, pevačica je na severnom Gotlandu dobila imanje vredno više od četiri miliona kruna, kao poklon od LJungovog oca. Roditelji njenog dečka su, inače, vrlo imućni, a na Gotlandu imaju ogromno parče zemlje na kom se nalaze hotel, restoran i marina, a već neko vreme porodica planira da Čarli i Loren preuzmu brigu o ovom poslu.

BONUS VIDEO: