Пријатно изненађена (или не?), Лорин је изгрлила свој тим у грин руму, а међу онима који су допутовали из Шведске да јој пруже подршку био је њен емотивни партнер Чарли Љунг.

Једна од најпознатијих певачица Европе никада није причала много о свом приватном животу, а познато је да је раније била у вези с победником шведског издања такмичења "Идол" Данијелом Линдстромом, с којим је живела у Содермалму и који јој је посветио читав један мучки албум.

Годинама након ове љубави, Лорин се 2017. декларисала као бисексуалка, а потом је 2021. признала да има дечка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Eurovision Song Contest

 

Како су шведски медији потом открили, њен нови партнер је угледни фотограф Чарли Љунг, који стоји иза њених најлепших портрета протеклих година.

– Чарли Љунг и Лорен заједно су неколико година – писао је Труе Неwс. – Шведска певачица је о вези проговорила 2021, а Љунг ју је често фотографисао на фестивалима и концертима. Пар већ неко време живи заједно у кући у Стокхолму, а није познато имају ли децу.

Лорен је врло тајновита када је у питању њена приватност, али је са Чарлијем виђена више пута у јавности. Судећи по шведским медијима, евровизијска победница кује планове за будућност далеко од градске вреве, а у једном интервјуу за Елле причала је да са својим дечком повремено живи и на Готланду, шведском острву у Балтику.

Фото: Јутјуб принтскрин/Eurovision Song Contest

 

– Желимо да људи могу да дођу и добију уточиште. Заиста уживам у селу, ова жена цепа дрва, пуни пећ и вози трактор носећи Боттега ципеле и Прада наочаре – рекла је Лорен.

Како је својевремено писао Еxпрессен, певачица је на северном Готланду добила имање вредно више од четири милиона круна, као поклон од Љунговог оца. Родитељи њеног дечка су, иначе, врло имућни, а на Готланду имају огромно парче земље на ком се налазе хотел, ресторан и марина, а већ неко време породица планира да Чарли и Лорен преузму бригу о овом послу.

БОНУС ВИДЕО: