Чини се да му је улога Баће из “Јужног ветра” обележила досадашњу каријеру, а и комшије га често тако ослове.

- Не љути се он када му довикнем: Где си Баћко? Јави се увек уљудно и стално је са неким благим осмехом на лицу па ми делује да добар човек, онако на први поглед - каже старији господин испред зграде у којој живи Миодраг.

- Виђам га често са супругом и сином. Још док је био беба њихов наследник, он га је стално носио у оном чуду што се стави око врата па дете виси. Види се да је посвећен иако често јури са снимања на снимање.

Фото: Н. Фифић

 

У оближњој продавници Радоњића такође зову Баћа.

- Ви не схватате колико је тај човек популаран иако га нема толико у медијима. Зашто не радите више интервјуа са њима? - пита се продавачица.

Једна комшиница глумца открила је како Радоњића виђа и на оближњој пијаци са списком у руци намирница које треба да купи, а комшија из зграде у којој живи Миодраг кажу да би требало да се окуша и као певач.

- Што да не, па ево и Иван Босиљчић и Раде Шербеџија имају своје вечери. Не знам да ли се спремао за улогу или шта, али летос сам га чула како пева у стану. Било је лепо време па су прозори отворени. Знате како је музикалан. Ја сам уживала, а и сви они који су га чули - рекао је саговорник. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: