Kristijan je opisao vreme provedeno sa Rašidom u zatvoru. On je više trenirao, ali kako kaže Kristijan bio je sklon narkotoicima: 

-Sa Rašidom sam bio oko mesec dana na šetnji, koja je trajala po sat vremena. Igrao sam fudbal i košarku, on je više trenirao tegove. Jednog dana su me zamolili mnogi zatvorenici da im pokažem tehniku džiju džice. Stavili smo neko ćebe na šetnju, što je bilo zabranjeno, i pokazivao sam im zahvate. U jednom momentu jedino on i još jedan dečko koji je bio osuđen za ratne zločine u Bosni, koji je ležao 20 godina, nešto su se iskompleksirali jer su pri pokazivanju imali malo jači kompleks i ego i onako zatvorsku zavidnost da kao pariraju meni. Međuim, udavio sam i jednog i drugog i video sam da im nije po volji. Posle su landarali par dana. Međutim, ja sam posle prebačen u zatvor u Beogradu, mene su prebacili u specijalno odeljenje u Ustaničkoj ulici i posle dve godine sam izašao na slobodu - izjavio je Kristijan zaSrbija Danas i dodao:

Foto: TV Pink printskrin

 

-Ono što je glavno, Ćela se ceo život drogirao. Ceo život je uzimao tablete i za rast mišića i suplemente. Mešao je spuštajuće i dizajuće narkotike. Ćela u zatvoru je bio poznat kao srčan momak, ali ipak samo tabletoman, narkoman i nasilnik. Niko od njega nije očekivao ništa bolje nego da umre kao 97% tih što konzumiraju drogu i tablete. Krivo mi je, bio je nekad ispravan momak. Na početku svoje karijere srčan i cenjen momak u Loznici, a posle je postao običan tabletoman, nasilnik koji plaši ljude po ulici. Ko zna zašto je to dobro što nije izašao napolje, pa i dalje nastavio nekome zlo da nanese- rekao je Golubović.

Foto: Aleksa Stanković/ATA images

 

Golubović  je istakao da nikada nije imao loše mišljenje o Rašidu:

-Ja lično nemam loše mišljenje o njemu kao o dečku koji je bio po zatvorima i tu trenirao, držao se nekih kodeksa, mračio se na te kriminalce i devijantne ličnosti. Napolju ga nikad nisam video ni čuo za njega. Dečko je proveo skoro ceo život na robiji i tužno je da završio tako kao pas od tableta i droga u zatvoru. Umiru od prevelike doze narkotika. Postoji i druga stvar, on se tukao i sa stražarima i sa drugim zatvorenicima, nadam se da se nije tu nešto desilo, što bismo rekli "tiha eliminacija". Postoje i te varijante kao sam se obesio ili se isekao. Iznenadna smrt to se zna kao prekomerna doza tableta, srce otkaže. Malo me je i zatekla vest o njegovoj smrti, bilo mi je i krivo jer je ceo život proveo u zatvoru i sad je i umro u zatvoru. To je najgora moguća varijanta - završio je Kristijan.

BONUS VIDEO: