Кристијан је описао време проведено са Рашидом у затвору. Он је више тренирао, али како каже Кристијан био је склон наркотоицима: 

-Са Рашидом сам био око месец дана на шетњи, која је трајала по сат времена. Играо сам фудбал и кошарку, он је више тренирао тегове. Једног дана су ме замолили многи затвореници да им покажем технику џију џице. Ставили смо неко ћебе на шетњу, што је било забрањено, и показивао сам им захвате. У једном моменту једино он и још један дечко који је био осуђен за ратне злочине у Босни, који је лежао 20 година, нешто су се искомплексирали јер су при показивању имали мало јачи комплекс и его и онако затворску завидност да као парирају мени. Међуим, удавио сам и једног и другог и видео сам да им није по вољи. После су ландарали пар дана. Међутим, ја сам после пребачен у затвор у Београду, мене су пребацили у специјално одељење у Устаничкој улици и после две године сам изашао на слободу - изјавио је Кристијан заСрбија Данас и додао:

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

-Оно што је главно, Ћела се цео живот дрогирао. Цео живот је узимао таблете и за раст мишића и суплементе. Мешао је спуштајуће и дизајуће наркотике. Ћела у затвору је био познат као срчан момак, али ипак само таблетоман, наркоман и насилник. Нико од њега није очекивао ништа боље него да умре као 97% тих што конзумирају дрогу и таблете. Криво ми је, био је некад исправан момак. На почетку своје каријере срчан и цењен момак у Лозници, а после је постао обичан таблетоман, насилник који плаши људе по улици. Ко зна зашто је то добро што није изашао напоље, па и даље наставио некоме зло да нанесе- рекао је Голубовић.

Фото: Алекса Станковић/АТА имагес

 

Голубовић  је истакао да никада није имао лоше мишљење о Рашиду:

-Ја лично немам лоше мишљење о њему као о дечку који је био по затворима и ту тренирао, држао се неких кодекса, мрачио се на те криминалце и девијантне личности. Напољу га никад нисам видео ни чуо за њега. Дечко је провео скоро цео живот на робији и тужно је да завршио тако као пас од таблета и дрога у затвору. Умиру од превелике дозе наркотика. Постоји и друга ствар, он се тукао и са стражарима и са другим затвореницима, надам се да се није ту нешто десило, што бисмо рекли "тиха елиминација". Постоје и те варијанте као сам се обесио или се исекао. Изненадна смрт то се зна као прекомерна доза таблета, срце откаже. Мало ме је и затекла вест о његовој смрти, било ми је и криво јер је цео живот провео у затвору и сад је и умро у затвору. То је најгора могућа варијанта - завршио је Кристијан.

БОНУС ВИДЕО: